El Culte de Sang

Es tracta d’un culte hereu de les malsanes creences de Filimbria. Els dirigents del culte creuen en la supremacia dels Purs de Sang, que són els qui tene

 

Es tracta d’un culte hereu de les malsanes creences de Filimbria. Els dirigents del culte creuen en la supremacia dels Purs de Sang, que són els qui tenen sang Filimbria en els seus arbres genealògics. Porten milers d’anys fent conxorxes per afavorir la seva tornada al poder i sotmetre tots els qui consideren inferiors.

Amb el pas del temps aquest culte va pervertir-se en arribar a orelles del poble. La majoria va interpretar-ho com un culte a les ofrenes de sang a les Tarasques i les víbries, animals que s’alimentaven d’aquest fluid i eren creacions de l’imperi Filimbri. Els seguidors més evidents i notoris són els Silfs de les Muntanyes de Sang, els quals es van escindir dels seus cosins i cosines (els Silfs i les Faedr) després d’una cruel guerra. Tanmateix aquest culte està infiltrat en tots els estaments de Tarnus i han triat aquest moment de feblesa dels dos grans imperis per a poder assolir els objectius dels seus autèntics amos, els Purs de Sang.

 

Deixa un comentari