Els Mestres del Saber

Els Mestres del Saber són una orde que existeix al marge de tots els regnes i races. Sorgiren al final de la guerra contra Filimbria, fa mil·lennis. L’Imperi Filimbri tenia una gran sed de coneixements, per això tenia diferents ordes d’estudi organitzats en diferents Torres

Els Mestres del Saber són una orde que existeix al marge de tots els regnes i races. Sorgiren al final de la guerra contra Filimbria, fa mil·lennis. L’Imperi Filimbri tenia una gran sed de coneixements, per això tenia diferents ordes d’estudi organitzats en diferents Torres. Al final de la guerra hi havia un greu problema de falta de gent en les diferents Torres, per això van agrupar tots els savis en una única orde. Dins d’aquesta nova institució van infiltrar-se individus contraris al règim governant, finalment van rebel·lar-se contra els seus governants i es rendiren als seus enemics. Des d’aleshores els Mestres del Saber han ampliat els seus coneixements i han esdevingut imprescindibles  per mantenir l’equilibri del continent de Xaoria.

Els Mestres del Saber, després d’un rigorós procés d’estudi i ensinistrament, tenen les habilitats de la majoria de les races de Tarnus. És per això que no pertanyen a cap raça, a despit de la seva raça de procedència, ja què pertanyen a totes i a ninguna alhora. Sovint són acusats de ser de malfiar, és a causa de la seva obsessió per mantenir l’equilibri que els pot portar a actuar en contra teu just després d’ajudar-te en un altre problema. Entre les seves files encara hi han alguns dels Filimbris originals i es pensa que hi han seguidors del Culte de Sang. Tenen la seva seu a la Torre de Balaenon, al nord de Ausia, just al costat de la frontera amb les terres ermes i Argentia. En l’actualitat el Gran Mestre, el seu dirigent, és Quetral i és un dels darrers Filimbris vius. Cada un dels Regnes de Bergundia i Iloria (antic territori de l’Imperi Filimbri) tenen un Mestre en Cap designat pel Claustre de la Orde, aquest s’encarrega d’aconsellar el rei i el regne.

Una resposta a “Els Mestres del Saber

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s